100-åring spelar beer pong – och äger!

100-åring spelar beer pong - Beerpongkungen.se

Börjar du känna dig för gammal för beer pong? Funderar du på att lägga beer pong-karriären åt sidan för att ta tag i ditt liv? Låt i sådana fall 100-åriga Marie Pope visa dig att du fortfarande är en junior i sammanhanget.

Nyblivna hundraåringen Marie Pope från Illinois, USA, valde nämligen att fira sin 100-årsdag på bästa tänkbara sätt: genom att spela beer pong med vänner och familj hemma i sin trädgård. Marie berättar för Huffington Post att födelsedagsfirandet var ”excellent” och att det var en fantastisk tillställning. Det tror vi det! Vilket 100-årskalas som involverat beer pong har inte kunnat beskrivas med superlativ?

Hon berättade även att det inte var den första gången som hon spelade beer pong (vilket filmklippet nedan visar). Marie fortsatte med att berätta att hon inte är någon stordrickare, men vid 100 års ålder är hon – enligt oss – mer än ursäktad!

 Hur som helst, till det viktiga. Nedan kan du se det härliga klippet på när Marie sätter pingisbollen i den sista muggen med felfri teknik. Snacka om att hundra är det nya tjugo!

 

För ett tag sedan skrev vi om beer pong-roboten från Empire Robotics som med millimeterprecision sätter varenda kast, kast efter kast. Vi utsåg då roboten – som vi valde att kalla Bob – till världens bästa lagkamrat i beer pong. Frågan är dock ifall Bob inte har mött sin överman i Marie!?

Till att börja med så har Marie en hundraprocentig träffsäkerhet på alla kast hon kastat (och som filmats), vilket är väldigt imponerande. Men hon har även ackumulerat visdom över ett helt århundrade, vilket troligtvis är ovärderlig kunskap när det kommer till att ta fram den ultimata taktiken.

Enligt en väldigt trovärdig källa* är denna pingla den enda som spöat Marie i en omgång beer pong. Och hur bad ass är inte hon på ett 10-gradig skala? 12?

morförälder spelar beer pong i svartvitt - Beerpongkungen.se

*källa: flashback.org

Kommer du också att spela beer pong när du är 100 år gammal? Eller lever i en fantasivärld där beer pong-karriären är över vid 40 år fyllda? Pfft… nonsens!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.