BEER PONG I SVERIGE – EN STIGANDE TREND!

beer pong sverige - en stigande trend

Allt fler svenskar använder söktermen beer pong när de googlar, enligt Google Trends. Det går med andra ord att konstatera att beer pong i Sverige är i en stigande trend!

Detta är självklart en utveckling som glädjer oss på Beerpongkungen i och med att denna trend korrelerar starkt med antalet beer pong-bord och övrig beer pong-utrustning som säljs i Sverige. Men vi är även glada för att Sverige äntligen har förstått tjusningen med att kasta en pingisboll i röda muggar fyllda med öl. Sverige får möjlighet att spela att fantastiskt dryckesspel och vi får möjlighet att sälja fler beer pong-bord. En win-win helt enkelt!

beer pong sverige - söktrafik på google på "beer pong"

Grafen nedan visar intresset för beer pong över tid, utifrån hur frekvent förekommande söktermen ”beer pong” är i Sverige.

Även söktermen beer pong bord ser ut att trenda. Spikarna i grafen under 2015 och 2016 kan troligtvis tillskrivas sommarmånadernas intåg, men det går även att se viss antydan till ökat intresse under 2016, bortsett från spiken. Något som är värt att notera är att intresset för beer pong bord i Sverige var så gott som obefintligt fram till 2010.

Grafen nedan visar intresset för beer pong bord över tid, utifrån hur frekvent förekommande söktermen ”beer pong bord” är i Sverige.beer pong bord sverige - söktrafik på google på "beer pong"

BEER PONG I SVERIGE – HUR SER FRAMTIDEN UT?

Det återstår såklart att se hur intresset för beer pong och beer pong bord i Sverige utvecklas under kommande år, men vi på Beerpongkungen är onekligen optimistiska! Om inte annat, har vi för avsikt att leda denna utveckling och – i enlighet med vår vision – bidra till att sprida den amerikanska collegekulturen till Sverige. Detta genom att etablera beer pong som det givna inslaget för en lyckad grillkväll, förfest, amerikansk temafest, eller varför inte till svensexan eller midsommarfirandet?

Vad tror du? Är beer pong här för att stanna eller har spelet sett sina glansdagar?

 

DET SENASTE FRÅN BLOGGEN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.