Dålig på beer pong? Ta hjälp av en robot!

Jimmy Falon spelar beer pong mot en robot

Är du dålig på beer pong? Eller tenderar du att vara förföljd av kronisk otur som gör att du missar alla dina kast? Inte länge till! Nu finns lösningen för dig i form av en beer pong-spelande robot från Empire Robotics.

Må hända att mänskligheten inte funnit ett botemedel mot cancer, men vi gör onekligen stora framsteg varje dag… på andra fronter. Dagen då den beer pong-spelande roboten kom till världen är definitivt en sådan dag. Det är nästan så att man kan tro att Neil Armstrongs berömda ord ”one small step for [a] man, one giant leap for mankind” syftade på denna händelse i världshistorien.

Med denna beer pong-robot i ditt lag kan du vara säker på att segrarna kommer att avlösa varandra. Roboten sätter nämligen varje kast med millimeterprecision. Boom, boom, BOOM! Din största utmaning blir därför att hitta motståndare som vågar möta dig och din nya, mekaniska vän. Lås oss kalla han Bob.

Så här såg det ut när Bob gästade Tonight Show med Jimmy Falon och utmanade honom i en omgång beer pong. Undra vem som vann…

 

En robot för beer pong… eller?

Som du kanske redan misstänkt är denna robot tyvärr inte framtagen primärt för beer pong. Vi är ledsna för att behöva krossa dina drömmar om en beer pong-spelande robot, men någon måste axla rollen som djävulens advokat. Denna robot är tillverkad för att användas inom industrin och säljs troligtvis med en prislapp på norr om $10,000. Men vem vet, kanske dyker den upp i Beerpongkungens sortiment lagom till din nästa beer pong-turnering. Vi har i alla fall skickat en förfrågan till Empire Robotics och kommer att uppdatera denna text om vi får prisuppgifter från dem.

Vi på Beerpongkungen måste dock motvilligt erkänna att vi är lite rädda för att denna robot ska beröva oss vår krona och kungliga glans med sitt felfria beer pong-spelande. Den dagen, den sorgen.

Dålig på beer pong… och utan en robot-kompatibel plånbok?

Då rekommenderar vi dig att spana in våra beer pong-produkter. Med hjälp av ett beer pong bord, några plastmuggar och pingisbollar kan du med hederlig träning öva upp dina beer pong-skills. Ett halvår intensivträning senare och du är redo för att möta den beer pong-spelande roboten Bob!

En tanke om “Dålig på beer pong? Ta hjälp av en robot!

  1. Pingback: 100-åring spelar beer pong! - Beerpongkungen.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.