Frakt och leverans

Pris

Fraktfritt vid köp över 499 kr, annars tillkommer en fraktavgift på 49 kr. För företagspaket är fraktavgiften 69 kr om orderbeloppet understiger 499 kr.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar (helgfri vardag). Leveranstiden kan dock, i undantagsfall, avvika något från normal leveranstid.

Ordrar som inkommer innan kl. 14:00 skickas samma dag, men undantag förekommer, om än sällan.

Då vi är ett litet företag har vi valt att anlita en tredjepartslogistiker (3PL) för att sköta vår logistik. För dig som kund innebär det att din beställning hanteras av proffs och att en kortare leveranstid kan erbjudas. Detta innebär dock, på gott och ont, att vi inte har direkt kontroll över logistiken och t.ex. inte kan tillåta upphämtning direkt från lager.

Fraktsätt och emballage

Våra beer pong-bord skickas i skräddarsydda wellpapplådor och skyddas under transport av ett tjockt lager med frigolit. Plastmuggar, pingisbollar och övriga tillbehör skickas i en separat wellpapplåda som fylls med fyllnadsmaterial för att ge produkterna ett extra skydd vid transport. Paket till privatpersoner skickas till närmsta DHL Service Point (postombud). Företagspaket skickas med tjänsten DHL Paket och levereras direkt till önskad adress. Denna tjänst är inte möjlig för privatpersoner. Vid beställning av endast pingisbollar skickas ordern med Posten Varubrev och går att hämta ut på närmsta postombud.

När din beställning går att hämta ut aviseras du via SMS. Det är viktigt att paketet hämtas ut inom 14 dagar för att undvika att det går i retur. Som kund står du för kostnaden för outlösta försändelser, enligt våra köpvillkor.

 

Våra logistikpartners

beerpongkungen dhl logo
beerpongkungen postnord logo