Om oss

Beerpongkungen grundades under vintern 2016 av studenter i Lund med en tydlig idé om att sprida den amerikanska collegekulturen till Sverige genom försäljning av egendesignade beer pong-bord och kringutrustning.

Vår vision är att vara Sveriges ledande leverantör av beer pong-bord och allt inom beer pong. Receptet till framgång tror vi är att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser och med ett tydligt kundfokus. Snabba leveranser, generösa villkor och nöjda kunder är därför vår högsta prioritet.

Då vi är ett litet företag har vi valt att anlita en tredjepartslogistiker (3PL) för att sköta vår logistik. För dig som kund innebär det att din order hanteras av proffs och att en kortare leveranstid kan erbjudas. Vi är mycket nöjda med upplägget och hoppas att du som kund känner likadant. Läs mer om leveranser här.

Klicka här för att läsa en intervju med Beerpongkungens grundare

Beerpongkungen han själv - love regefalk

 

Love Regefalk

Grundare och självutnämnd Beerpongkung™

 

Av beer pong-älskare, för beer pong-älskare

Vi på Beerpongkungen.se älskar beer pong och det var vår kärlek till spelet som fick oss att starta Beerpongkungen.se. Vi hoppas att vår passion för de produkter vi säljer ska lysa igenom och att du som kund ska känna dig trygg i vetskapen om att vi endast säljer produkter vi själva älskar.

Med det sagt, vill vi tacka dig för att du handlar av oss på Beerpongkungen!

Bli gärna vän med oss!

Följ oss på sociala medier för att ta del av roliga tävlingar, nyheter och bra rabatter! Du gör det enklast genom att klicka på ikonerna nedan.

PS. Vi blir extra glada av härliga kunder, roliga samarbetsförslag och inbjudningar till pool partyn. En anmodan till en beer pong-turnering tackar vi heller inte nej till.

FÖRETAGSINFORMATION

Beerpongkungen
Org.nr. 940719-3730
Momsregistreringsnummer
SE940719373001
Godkänd för F-skatt

RETURADRESS

Beerpongkungen
c/o DreamLogistics
Bagaregatan 4
566 33 Habo
OBS! Kontakta oss vid returärende så hjälper vi dig med en returfraktsedel.